ablak1

Önismereti kérdőívek

A kérdőívek segítenek neked, hogy jobban meg tudd fogalmazni, hogy mi érdekel, melyek a jó képességeid és abban is irányt mutat, hogy milyen úton indulj el. Minél jobban ismered magad, annál könnyebben ki tudod választani azt a foglalkozást, amit szívesen tanulnál. Választ kaphatsz arra is, hogy milyen munkakörök illenek az érdeklődésedhez és a képességeidhez.

Pályák világa

Ebben a menüpontban foglalkozásokról, szakokról böngészhetsz bővebben. Az egyetemünk szakjaihoz tartozó munkakörökről, foglalkozásokról találsz hasznos leírásokat. Megtudhatod, hogy egy adott szakkal milyen munkakör tölthető be a munkaerőpiacon, vagy fordítva is kereshetsz, hogy egy foglalkozáshoz milyen szakot kell elvégezned. A kérdőívek kitöltésével azt is megtudhatod, hogy illik-e az érdeklődésedhez vagy a képességeidhez az adott munkakör, foglalkozás.

ablak2

Rólunk

Tervezz velünk!
Köszöntünk a pályaorientációs honlapunkon! Biztosan foglalkoztatnak azok a kérdések, hogy melyik az a foglalkozás, amelyik leginkább illik hozzád, jó helyen vagy-e, azt tanulod amit szeretnél, milyen erősségeidre építheted a jövődet, hogyan tervezz? A Pályatervezési Iroda a honlapon található önismereti kérdőívekkel, a munkakörök, szakok keresőivel, leírásával, a tervező programmal abban segít, hogy mérlegelni tudj, sokféle szempontot vegyél figyelembe a döntéskor, sikeresebb, tervezettebb, informáltabb légy. Azzal, hogy felkerested a honlapunkat, az első fontos lépést már megtetted a sikeresebb továbbtanulásodért. Jó böngészést kívánunk!

ablak4

4 Campus Program- A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése az Eszterházy Károly Egyetemen
EFOP-3.4.4-16-2017-00024

Impresszum, Kapcsolat