rolunk_img

PKK Pályatervezési Iroda

Középiskolásoknak és egyetemistáknak
Az Eszterházy Károly Egyetem Pedagógusképző Központ Pályatervezési Irodája támogatja a pályatervezési döntéseidet. A pályatervezés tartalmazza az iskolaválasztást, a pályaválasztást, a jövőtervezést. Pályatervezés az is, amikor pontosabb képet szerzel a képességeidről, érdeklődésedről, és arról, hogy milyen dolgok fontosak számodra az életben. Gondolj úgy a továbbtanulására, a szakválasztásra, a munkaerőpiaci elhelyezkedésre vonatkozó döntéseidre, hogy ezek egy izgalmas út lépései, érdemes rá időt, energiát, figyelmet fordítani. Ha szükségét érzed, akkor Tervezz velünk!

Egyetemistáknak
Van az úgy, hogy arra jövünk rá, hogy a szak, amit választottunk mégsem nekünk való. Lehet, hogy nehéz a követelményeket teljesíteni, és talán egy másik, hozzánk közelebb álló szakon ez könnyebben menne. Az is lehet, hogy családi, anyagi, vagy egyéb ok miatt ki kell hagyni egy félévet, de jó lenne hasznosan eltölteni a kieső időt. Segítene, ha nem távolodnánk el ez idő alatt az eredeti céljainktól. A képzés alatt, de legkésőbb a képzés végén az elhelyezkedéssel kapcsolatos kérdések forognak a fejünkben. Az Irodánk ahhoz nyújt szolgáltatást, hogy az egyéni lehetőségekhez, preferenciákhoz, igazítva közösen gondoljuk végig a Te tervezési folyamatodat.

Tervezz velünk on-line
A „Tervezz velünk!” oldal megerősíthet Téged eredeti elképzeléseidben, segíthet orientálódni. Megismerheted, hogy mire is számíthatsz, ha az EKE szakjait választod, milyen pályák nyílnak meg előtted a különböző szakok elvégzése után, és azt is megtudhatod, hogy hozzád melyek illenek ezek közül. Az oldal böngészése felvethet kérdéseket is benned. A kérdéseket megtudod velünk beszélni.

Iskoláknak
Előzetes egyeztetés után középiskolákba is kimegyünk pályaorientációs napokra.

Alkotók, szakmai fejlesztők
Dr. Fazakas Ida, főiskolai docens, pályaorientációs tanácsadó fazakas.ida@uni-eszterhazy.hu
Dr. Czövek Andrea főiskolai docens, szociálpolitikus czovek.andrea@uni-eszterhazy.hu
Cím: 3300 Eger, Eszterházy tér 1 sz. 327 szoba

4 Campus Program- A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése az Eszterházy Károly Egyetemen
EFOP-3.4.4-16-2017-00024

Impresszum, Kapcsolat