erdeklodes_kapu

Érdeklődés kérdőív

Az érdeklődési körünk alapos ismerete fontos, hogy önmagunk számára a legjobb döntést hozzuk meg. Az érdeklődésnek megfelelő munkakör kiválasztása fontos a későbbi sikerek szempontjából, mert lehetővé teszi, hogy azzal foglalkozz, ami kedvedre való és a motiváció átsegít az esetleges nehézségeken, a megtanulható dolgok elérhetőbbé válnak az érdeklődő ember számára. Ebben a kérdőívben megtudhatod milyen érdeklődési típus jellemez leginkább. A kérdőív kitöltése után grafikus formában is láthatod az eredményt és kinyomtathatod magad számára. Továbbá látni fogod, hogy az érdeklődésedhez milyen munkakörök illenek leginkább.

kepesseg_kapu

Képesség kérdőív

A pályadöntéseknél, vagy továbbtanuláskor, fontos szempont, hogy rendelkezzünk azokkal a képességekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szakmai tevékenységekben eredményesek lehessünk. Aki a választott foglalkozásában jól tudja kamatoztatni a képességeit, az sikeresebb és elégedettebb az életpályája során. Fontos, hogy tudd a képességek fejleszthetők! Ez a kérdőív segít jobban megismerni a képességeidet, amelyek meghatározóak a pálya vagy képzés kiválasztásakor. A kérdőív kitöltése után grafikus formában is láthatod az eredményt és kinyomtathatod magad számára. Továbbá látni fogod, hogy a képességeidnek melyik munkakörök feleltethetők meg leginkább.

Mindkét ajtó mögött nézz körül, hogy megtudd milyen munkakörök illenek az érdeklődésedhez és képességeidhez.

grof

4 Campus Program- A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése az Eszterházy Károly Egyetemen
EFOP-3.4.4-16-2017-00024

Impresszum, Kapcsolat